Магазин "Seven Shop (seven-shop.biz.ua)", Полтава

Обережно ШАХРАЇ!!!


1  
Не рекомендую
Расположение
Ассортимент
Адекватность цен
29.11.2016

Достоинства

Заманили ціновою політикою.

Недостатки

Скрізь одні брехуни та шахраї! Кидалово на кеш ((.

Отзыв

Обережно ШАХРАЇ! Хто можливо буде читати цей коментар, скажу прямо: це все розводняк, і цей сайт фейковий який змушує сплатити за послугу а потім не виходять на звязокНа даний момент гудки ідуть але трубки не беруть! З виду, наче все як потрібно! Але я сам мешканець Полтави і цього інтернет-магазину ніколи не було. Фізично не існує! Всі "хороші" відгуки які знайдете про цей магазин зроблені в один і той же місяць, тобто зроблені власноруч а не людьми які купували щось. Домен сайта зареєстрований місяць тому а не як вказано що "нам 7 років"! Також цей магазин з'явився і на сайті ОЛХ. але тут вже вказано що не в Полтаві продаж а в Дніпродзержинську (https://sevenshop. olx. ua) Не купляйте там, бо вже не я один став "жертвою фінансів".

Отзыв был полезен?  
4    Спам
Поделиться:

Другие отзывы на Магазин "Seven Shop (seven-shop.biz.ua)", Полтава

Общий рейтинг:
2,3 на основе 3 отзыва
Написать свой отзыв

Похожие предметы



Комментарии

29.11.2016 16:46
Написал я в Киберполицию, и Полицию, сказали будим искать неякого Куприенка.
29.11.2016 16:46
Еще мне удалосьузнать, что мою сумму, переведенную на кару куприенко, сняли в киеве. оставила жалобу на олх, они еще не отреагировали. мой отзыв на этом сайте смотрите ниже.
29.11.2016 16:46
Денис скажи пожалуста какой ти ір адрес там писал и емейл, они поудаляли все.
29.11.2016 16:46
Сергей как с вами можа связаться по телефону мой емейл ******** напишите.
29.11.2016 16:46
Андрей, писал развернутое обращение на сайте киберполиции, по телефону со мной никто так и не связался, а ходить писать заявления нет ни времени, ни желания, есть негативный опыт уже (в целом - не удивлен, мусора они и есть мусора). Обратился в Приватбанк - в тот же день один из счетов этих мошенников был заблокирован, и мне вернули деньги.
29.11.2016 16:46
Щас Сергей и я поеду писать заявления.
05.12.2016 09:31   Спам
Сергій: Тільки пишіть заяву не в кримінальну поліцію а в кібер поліцію!
29.11.2016 16:46
Cпасибо Сергей, все верно номир ето был 0981969228.
05.12.2016 00:46   Спам
Сергій: Андрію, не лініться написати заяву! Чим більше справ набереться, тим більша вірогідність, що справу вирішать! Удачі! бо сам такий...
05.12.2016 00:47   Спам
Сергій: Тих кого я знаю вже двоє написали заяви!, в тому числі і я!
29.11.2016 16:46
Добрый вечер! Люди добрие я в вторник переслал деньги за телевизор 7100гр на Куприенко Владимир, и все замовкло и никто неотвечает, помогите чем можите.
05.12.2016 00:08   Спам
Сергій: Звертайтеся в кіберполіцію свого міста, а також дайте заяву на блокування картки приват банку по номеру 3700! Поки що лише так! Ще в добавку є такі тут шахраї! Номер шахрая 0981969228 Жолудь Віктор Андрійович, номер картки 4149 6258 0344 9402 маковський павло, а також Приватбанк 6762 4626 1964 6968 Никуленко Т. Р. Будьте обережні з цими людьми, щоб потім не жаліли!
29.11.2016 16:46
Столкнулся с той же проблемой - перевел по-глупости крупную сумму, прислали какой-то левый номер декларации и теперь не отвечают на звонки.
05.12.2016 00:35   Спам
Андрей: Денис ти в полицию необращался?

Написать комментарий



Отзывы на Магазин "Seven Shop (seven-shop.biz.ua)", Полтава в категории Магазины.
Вы можете написать отзыв на этот предмет или добавить новый предмет, которого еще нет на сайте и написать отзыв на него.